Jdi na obsah Jdi na menu
 


LTC Litošice vs. SKK Hlízov A 19.3.2023

22. 3. 2023

V neděli 19.3. od 15:00  dohrávali hráči SKK Hlízov odložený zápas 22 . kola na terčích LTC Litošice . Do utkání borci Hlízova vstoupili skvěle , když ovládli první tři dvouhry . To bylo na dlouhou dobu vše co Hlízováci předvedli, dalších pět soubojů nezvládli a prohráli je shodně 0:2 .  DA 501 dvojice se též nepovedli a následovala další porážka tentokrát 1:2 . Cricket bohužel také nepřinesl vítězství a porážka 0:2 odsoudila hráče SKK že pokavaď chtějí získat nějaké body musí pořádně zabrat . Dalších osm dvouher bohužel obrat nepřineslo a proto porážka 5:13 . Bohužel výkony hráčů SKK byly docela žalostné a zavírání doubly nebo rozhozy na střed až tragické . Jediný hráč Hlízova , který zaslouží pochvalu, je Vladimír Dytrych ten jediný měl pozitivní bilanci zápasů . Také Tomáš Dytrych si vylepšil svou zápasovou bilanci když nejenže měl v zápase dva náhozy 95+ , ale také po druhé zavřel leg  doublem 19 přestože prohrál 1:2 tak to zaslouží ocenit . Jinak ostatní hráči Radek Růžička , Martin Hobža , Martin Marian hráli hodně pod své možnosti. 

 Dytrych V :3:1
 Hobža M :1:3
 Růžička R :1:3
 Marian M :0:4 
 Dytrych T : 0:1
 
Dytrych V : ,, škoda porážky , ale sám se sebou jsem docela spokojen " .
Marian M : ,, z mé strany opět promarněný zápas  místo 3.1 tak mám 0:4 . Šíleně se trápím na doublech a soupeři mě nekompromisně trestají bohužel. 
Další domácí zápas nás čeká 21.4 od 19:00 . Do té doby odehrajeme ještě dva venkovní zápasy a to z týmy Pivnice Tep Chvaletice 2.4 a Zásmucké Vosy 15:4 . 
MM
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář