Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hospůdka na Vinici vs. SKK Hlízov A 10.12.2023

11. 12. 2023

Poslední utkání první poloviny sezony mají za sebou šipkaři hlízovského áčka. Souboj v Hospůdce na Vinici skončil remízou 9:9.

Hlízovští vstoupili do zápasu povedeně, a i díky vítězství Vládi Dytrycha nad domácí jedničkou Martinem Skalickým vedli po úvodních dvou kolech dvouher 5:3. Následně uzmuli hráči Hlízova pro sebe i čtyřhru a náskok se tak ještě zvýšil.

V cricketu ale domácí duo Skalický, Staněk zvládlo své souboje a po výhře 2:1 na hry brala bod Hospůdka na Vinici. Tito dva hráči pak zvládli i své dvouhry proti Martinovi Hobžovi a Martinovi Marianovi a bylo srovnáno. A nejen to, Milan Janeček poté zdolal Adama Procházku a domácí šli do vedení. Když pak Vláďa Dytrych srovnal na 7:7, šlo se do závěrečných dvouher opět za nerozhodného stavu.

První dva zápasy zvládli opět domácí Skalický se Staňkem a bylo jasné, že Hlízov musí v posledních dvou dvouhrách zvítězit, chce-li bodovat. To se nakonec podařilo, když své souboje zvládli jak Vláďa Dytrych, tak střídající Radek Růžička.

„Ze zápasu šlo určitě vydolovat víc. Měli jsme to dobře rozjeté. Bohužel se mi lepí smůla na šipky jako hrom. Nejdřív prohra 1:2 s Tomášem Staňkem, kdy rozhodla při hodu na střed jediná dírka na terči. Pak vyrovnaná bitva s Martinem Skalickým a těsná prohra po dobré hře s vysokými náhozy. A když už jsem si myslel, že po super legu ve čtyřhře, kdy jsem nechal všechny daleko za sebou, to půjde, tak se vše zlomilo. Cricket se mi nepovedl a zápas s Milanem Janečkem byl ještě horší. Nedokázal jsem se u zdi srovnat na čáře a bylo zle. Trošku se tak vrátily vzpomínky na loňské Litošice. Tam to bylo z mé strany 0:4, teď jsem raději nechal odehrát poslední zápas Radka Růžičku, takže 0:3. Naštěstí to kluci dotáhli alespoň k remíze za což jim patří pochvala a dík,“ uvedl po zápase Adam Procházka. 

Další zápas sehraje šipkařské áčko 7. ledna, kdy zajíždí k nováčkovi z Petrovic. 

Bilance hráčů Hlízova

Vláďa Dytrych 3:1 (5x 95+, 2x 133+)

Martin Hobža 2:2 (3x 95+, 1x 133 +)

Martin Marian 2:2 (2x 95+)

Radek Růžička 1:0 (2x 95+)

AP

 

Adam Procházka 0:3 (3x 95+, 1x 133+)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář