Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. Úplně jiný šipkaři Č.Pečky 9.2.2024

13. 2. 2024
Šipkaři hlízovského A-týmu se v zápase 12. kola 3. ligy, skupiny G utkali s Úplně jinými šipkaři z Červených Peček. Šlo o souboj s protivníkem, s nímž Hlízovští jako s jediným v dosavadním průběhu sezony prohráli. Odplata se ale nekonala. 
Červené Pečky sice do Hlízova přijeli bez Miroslava Svozila, který je jejich tabulkově nejlepším hráčem, nicméně ho plně nahradil Radek Šťastný a blýskl se i Čestmír Kužela, který nastoupil vůbec poprvé v sezoně. První jmenovaný zakončil duel bez jediné porážky v singlech, druhý pak se třemi výhrami, když nestačil jen na Vláďu Dytrycha. Ten byl naopak nejúspěšnějším šipkařem domácího výběru s bilancí 3:1. 
Úvodní dvě kola dvouher vyšla lépe hostům, kteří se ujali vedení 5:3. Dva body Hlízova získal Vláďa Dytrych a jeden přidal Radek Růžička. Martinové Hobža a Marian vyšli ve svých prvních dvou duelech naprázdno, když oba své zápasy prohráli shodně 1:2. 
Čtyřhra se Hlízovským podařila. Vláďa Dytrych – Martin Marian a Radek Růžička – Adam Procházka zvládli své souboje a připsali čtvrtý bod pro Hlízov. V cricketu pak došlo na rozhodující třetí zápas. Radek Růžička s Martinem Hobžou byli kousek od srovnání, ale pár nevydařených šipek rozhodlo, že tentokrát připadl cricket soupeři – 4:6. 
V následujících čtyřech dvouhrách byl z domácích úspěšný pouze Vláďa Dytrych, který snižoval na 5:9 poté, co Radek Růžička a střídající Adam Procházka padli ve svých zápasech 1:2 a Martin Marian s Radkem Šťastným 0:2. 
Když pak Radek Růžička nestačil na Čestmíra Kuželu, který mu při výhře 2:0 hodil i 180, bylo jasné, že všechny body uzmou hosté z Červených Peček. Nic na tom nezměnily ani následné výhry Adama Procházky nad Alešem Kobrem a Martina Mariana nad střídajícím Miroslavem Matysíkem. 
Konečnou podobu výsledku dal souboj do té doby neporažených, ve kterém Vláďa Dytrych podlehl 0:2 Radkovi Šťastnému. Úplně jiní šipkaři tak v Hlízově zvítězili 11:7. 
„Kvalitní zápas v přátelské atmosféře, padlo hodně vysokých náhozů, ale když bych měl říct, co rozhodlo, tak to byla kvalita soupeře na zavírání. I my měli řadu šancí, jak některé zápasy zlomit na svou stranu, bohužel štěstí a přesnost při nás v klíčových chvílích tentokrát nestály,“ uvedl k zápasu Adam Procházka. 
Hlízovské áčko nyní čeká venkovní utkání, a to v Čáslavi s tamními Renegades. Půjde o střetnutí třetího s pátým celkem soutěže, které se uskuteční v neděli 25. února. 

Bilance hráčů Hlízova
Vláďa Dytrych 3:1 (7x 95+, 1x 133+)
Radek Růžička 1:3  (4x 95+, 1x 133+)
Martin Marian 1:3 (4x 95+, 1x 170+)
Adam Procházka 1:1(7x 95+, 2x 133+)
Martin Hobža 0:2 (2x 95+)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář