Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. TJ Sokol Malešov A 17.12.2022

22. 12. 2022

V jedenáctém kole zavítal do Hlízova tým TJ Sokol Malešov A. Hráči hostí se usadili na druhém místě v tabulce a tak bylo jen otázkou, v jaké přijedou sestavě a jaké vítězství si z Hlízova odvezou. V sestavě hostí nastoupili dva nejlepší hráči Marek Zbořil, který zatím v soutěži ani jednou neprohrál, Martin Růžička, Zdeněk Mráz a Aleš Kapička. Za tým domácích nastoupili Petr Huka, Libor Marián, Martin Marián a Jan Dlabal.

V úvodních čtyřhrách zabojovala skvěle dvojice Petr Huka a Jan Dlabal, kteří porazili dvojici Martin Růžička a Zdeněk Mráz ve čtyřech setech. Zejména druhý set stál za to, domácí v něm prohrávali 3:9 a přesto dokázali skóre otočit ve svůj prospěch a vyhrát 12:10.

V prvním kole dvouher zabodoval Honza Dlabal výhrou nad Zdeňkem Mrázem. Libor Marián zdolal Aleše Kapičku a přiblížil se tak v osobní statistice STR k hranici 900 bodů.

Pohled na skóre utkání 3:3 byl v tu chvíli velice příjemný. Bohužel to bylo ze strany domácích všechno. Další zápasy skončily jasným vítězstvím malešovských hráčů a utkání tak skončilo výhrou hostí 15:3.

Ohlasy po utkání:

-         Petr Huka: „Ve dvouhrách jsem uhrál jediný set proti Aleši Kapičkovi. To je žalostně málo. Přitom mám ze své hry celkem dobrý pocit, ale na malešovské hráče jsem prostě nestačil. Vítězství ve čtyřhře  je skvělým úspěchem, z něj mám radost.“

-         Jan Dlabal: „Vůbec nevím, co bylo špatně v zápase proti Aleši Kapičkovi. Na něj jsem si věřil. Porážka 1:3 mě mrzí. Alespoň jsem uhrál bod proti Zdeňku Mrázovi a samozřejmě suprová výhra ve čtyřhře.“

-         Martin Marián: „Ve většině zápasů prohráváme díky vlastním chybám. Soupeři cestu k vítězství usnadňujeme. V utkání jsem měl několik setbolů, ale nevyužil jsem je.“

Soutěž RP2 pokračuje po Novém roce 7.1.2023. Hráči SKK Hlízov A přivítají v domácím prostředí tým TJ Sokol Zbraslavice B, kterému se pokusí oplatit porážku z prvního utkání 5:13.

PH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář