Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. TJ Sokol Zbraslavice B 28.1.2023

31. 1. 2023

V sobotu 28.1.2023 zavítal do Hlízova k dohrávce dvanáctého kola soutěže RP2 tým TJ SOKOL Zbraslavice B. V prvním vzájemném zápase letošního ročníku zvítězil tým Zbraslavic v domácím prostředí 13:5 a i v odvetě byl proto favoritem. Zvlášť, když přijel v nejsilnější sestavě: Josef Fuchs, Luboš Jandík, Josef Břečka a Jaroslav Malina. Za domácí nastoupili Jan Dlabal, Milan Matička, Tomáš Kačírek a Libor Marian.

Po úvodních čtyřhrách byl stav utkání 0:2 v neprospěch domácích. Dvojice Marian – Dlabal proti Jandíkovi a Břečkovi neuhrála ani set a stejně dopadl i duel Matička – Kačírek proti dvojici Fuchs – Malina.

Ve dvouhrách získal vlastně jediná vítězství pro Hlízov Jan Dlabal v zápasech proti Josefu Fuchsovi a Josefu Břečkovi, když oba duely vyhrál v pětisetových zápasech. Zvlášť ten proti Josefu Břečkovi nabídl v koncovce velké drama, a to 12:10 pro domácího borce.

Z ostatních hráčů zabojoval Libor Marian zejména v utkání proti Josefu Břečkovi, ve kterém vedl 2:0 na sety, ale ani to nestačilo a utkání nakonec prohrál. I v ostatních duelech sehrál vyrovnané zápasy, když všechny prohrál 1:3. Mrzí určitě porážka 1:3 s Jaroslavem Malinou.

Milan Matička uhrál v utkáních 2 sety a stejně dopadl i Tomáš Kačírek. Oba ale dokázali sehrát i v dalších setech těsné výsledky a zápasy ozdobit řadou krásných výměn ať už při defenzivní hře nebo při vítězném úderu. To vlastně platí pro všechny hráče SKK.

Jaroslav Malina po úvodní dvouhře z utkání odstoupil, proto mají hráči SKK na kontě 5 výher (Jan Dlabal 2x a 3x WO).

Ohlasy po utkání:

Milan Matička: „Odehrál jsem vyrovnaná utkání nebo alespoň sety, ale na vítězství to nestačilo. Ve čtyřhře mi chyběl můj skvělý spoluhráč Petr Huka.“

Tomáš Kačírek: „Myslím, že jsem nehrál špatně a měl jsem i trochu smůlu, hlavně v zápase proti Josefu Břečkovi.“

Libor Marian: „Pořád opakujeme stejné chyby – snaha o zakončení z nepřipravených pozic, uspěchané výměny. Jinak v zápasech hrajeme vyrovnaně, soupeři nás nijak výrazně nepřehrávají. Chce to víc zkušeností a praxe.“

Jan Dlabal: „Vyhrál jsem dva zápasy nad hráči, kteří jsou mnohem výš na žebříčku STR. Dnes jsem spokojený – jaký kontrast proti zápasu v Malíně před týdnem! Byl jsem si zatrénovat v Kutné Hoře na Olympii a hned to bylo znát.“

Další zápas sehrají hráči SKK Hlízov A v pátek 3.2. od 19 hod v Chlístovicích. Podaří se oplatit domácím porážku 5:13 z prvního utkání?

 

PH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář