Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. TJ Sokol Chlístovice 15.10.2022

17. 10. 2022

V sobotu 15.10.2022 se konalo další utkání regionálního přeboru 2. třídy mezi týmy SKK Hlízov A a TJ Sokol Chlístovice. Hráči SKK nastoupili v domácím prostředí, ale ani tentokrát nebyli favoritem. Přesto všichni věřili, že potupná porážka 0 : 18 z Močovic se nebude opakovat.

A to se podařilo! Hned po úvodních čtyřhrách byl stav utkání 1 : 1, když bod pro domácí vybojovali Milan Matička a Petr Huka po pětisetové bitvě proti Josefu Křemenákovi a Luboši Novotném. V dalším průběhu zápasu se však ukázala větší kvalita a vyzrálost hráčů Chlístovic, kteří nakonec zvítězili 13 : 5.

Další body domácích přidali po vítězství nad Josefem Křemenákem Petr Huka (3:0) a Libor Marián, který dokázal zvrátit nepříznivé skóre 0:2 a zvítězit 3:2. Nejlepší hráč domácích Jan Dlabal zvítězil nad Josefem Křemenákem (3:2) a Lubošem Novotným (3:1).

Z dalších utkání nutno vyzdvihnout zápas mezi Janem Dlabalem a Petrem Zikmundou a první set zápasu Milana Matičky proti nejlepšímu hráči soupeře Milanu Královi se skóre 11:5 pro domácího borce.

Ohlasy po utkání:

- Jan Dlabal o zápase s Petrem Zikmundou: „Škoda toho čtvrtého setu. Věřím, že bych v pátém setu zvítězil.“

- Petr Huka: „Zápas celkově hodnotíme pozitivně. Tři z nás si zlepší osobní statistiky STR. Každé vítězství nad hráčem, který má v žebříčku více než 1000 bodů je velmi cenné.“

Další utkání odehraje A tým SKK Hlízov v sobotu 29.10. proti týmu TJ Sokol Čáslav D od 9,00 na půdě soupeře.

PH

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář