Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. TJ Sokol Uhl. Janovice C 18.3.2023

21. 3. 2023

V posledním zápase v soutěži RP2 přivítali hráči SKK Hlízov A vítěze základní části TJ Sokol Uhlířské Janovice C. Hosté přijeli pochopitelně v nejsilnější sestavě: Aneta Šimková, Eva Mulenková, Václav Pufler a Jiří Král. Domácí tým tvořili: Jan Dlabal, Milan Matička, Libor Marian a Petr Huka.

Průběh utkání odpovídal tabulkovému postavení soupeřů. Stav po úvodních čtyřhrách 0:2. Skóre ve prospěch hostů pak narůstalo až do stavu 8:0. Na 1:8 snížil Libor Marián vítězstvím nad Jiřím Králem v dramatickém pětisetovém utkání, když v pátém setu dokázal odvrátit čtyři mečboly soupeře a zvítězit 12:10. Bravo Libore!

Druhý bod domácích přidal Jan Dlabal, také vítězstvím nad Jiřím Králem v poměru 3:1. K tomu sehrál pětisetový zápas s Anetou Šimkovou, ale ani vedení 2:0 na sety tentokrát nestačilo k zopakování úspěchu z Uhlířských Janovic, kde tuto soupeřku dokázal porazit. Jeden pětisetový zápas odehrál i Milan Matička, ale Jiřího Krále porazit nedokázal.

Ohlasy po utkání:

Jan Dlabal: „Mrzí mě porážka se Šimkovou, Krále jsem porazil celkem bez problémů. Pevně věřím, že po roce se do RP2 zase vrátíme.“

Milan Matička: „Žádný zápas jsem nevyhrál, takže nemohu být spokojený.“

Libor Marián: „Vítězství nad Jiřím Králem je velmi cenné, ale nejvíce mne bavil zápas proti Evě Mulenkové. Rychlý útočný stolní tenis, bez zbytečného zdržování, to mám rád.“

Petr Huka: „Bilance 0:4, jako vždy… Ale uhrál jsem alespoň jeden set proti Jiřímu Královi, proti Václavu Puflerovi jsem měl setbol (v zápise je to uvedeno špatně), jeden set 11:13 proti Evě Mulenkové je také úspěch. Takže spokojenost s výkonem a předvedenou hrou.“

Jiří Král: „Nechápu vaše postavení v tabulce. Hrajete jako o život.“

Tím hlízovští zakončili svoje působení v soutěži RP2, bez zisku jediného bodu. Teď bude prostor na tréningy, které pokračují až do léta a přípravu na příští sezónu. Jejím cílem je vítězství a postup zpět.

Součástí této přípravy bude, doufám, účast v Letní lize, kterou tradičně pořádají Zbraslavice a kde je možnost zahrát si proti kvalitním soupeřům.

PH

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář