Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. TJ Církvice C 3.1.2024

5. 1. 2024

SKK Hlízov A dne 3.1.2024 předehrálo 10 kolo regionální soutěže III třídy s TJ Církvice C ve složení Jan Dlabal , Martin Kačerovský , Libor Marian a Tomáš Kačírek.

    Do úvodní čtyřhry nastoupila dvojice Honza s Tomášem proti Malimánkovi Vítovi a Křížkovi Pavlovi po prvním vyhraném setu zbývající sety přesvědčivě vyhrála hostující dvojice zápas skončil prohrou naších hráčů 1:3
    Druhou čtyřhru hráli Libor s Martinem proti Uhrové Tereze a Chadrabovi Karlovi po velkém boji i přes výpadky domácí dvojice vyhrála 3:2 po čtyřhrách byl stav 1:1.
    Do první dvouhry nastoupil Martin proti Terce zápas měl pod kontrolou  a vyhrál 3:0 do ostatních zápasů nastupoval jako favorit a svou roli splnil na výtečnou jak po taktické tak i herně.
    Svůj první zápas Tomáš vyhrál po boji 3:2 další dva zápasy prohrál a závěrečný zápas opět vyhrál tentokrát 3:1.
    Honza všechny své dvouhry vyhrál i když nepředvedl žádný oslnivý výkon.
    Do svého první zápasu Libor nastoupil proti Pavlovi a po boji ho udolal 3:2 druhý zápas hrál proti benjamínku družstva Církvic Vítovi a s ním zaslouženě prohrál 1:3 další dvě dvouhry už vyhrál.
    Zápas skončil výhrou našeho družstva 14:4.
 
     Honza 4:0
     Martin 4:0
     Libor   3:1
     Tomáš 2:2
 
    Ohlas po utkání : Libor: I přes tři výhry a jednu prohru nejsem se svojí předvedenou hrou vůbec spokojen. Moje hra byla taková neslaná, nemastná, zbrklá hodně úderu jsem špatně vyhodnotil prostě hrůza.
LM
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář