Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Církvice B vs. SKK Hlízov A 18.11.2023

20. 11. 2023

V osmém kole zajeli hráči SKK Hlízov A k utkání do Církvice. Soupeřem jim byl tým TJ Církvice B. Tedy jeden z kandidátů na vítězství v soutěži. Bohužel pro hosty tuto roli domácí beze zbytku naplnili. Celková porážka 2:16 je ale přeci jenom hodně krutá a neodpovídá úplně poměru sil za zelenými (lépe řečeno modrými) stoly.

Sestavu hostí tvořili Milan Matička, Libor Marián, Jan Dlabal, Martin Kačerovský a Petr Huka. Domácí nastoupili v sestavě Jan Kramář, Pavel Dolejší, Svatopluk Kučera a Matěj Malimánek.

Hned úvodní čtyřhry naznačily další průběh utkání – dvě porážky 1:3. Pak hosté dotáhli na skóre 2:3 po výhrách Martina Kačerovského nad Janem Kramářem (3:0) a Milana Matičky nad Svatoplukem Kučerou (3:1). V tu chvíli nic nenasvědčovalo tomu, že se jedná o poslední výhry hostí. V dalším průběhu pak odehrál nejlepší zápasy Martin Kačerovský, ale ani jeden pětisetový zápas nedotáhl do konce. Další pětisetové zápasy přidal Jan Dlabal a Libor Marián jeden. Z tohoto pohledu může být utkání hodnoceno jako vyrovnané. Ke svému poslednímu zápasu nenastoupil Jan Dlabal a byl vystřídán Petrem Hukou, ale ani on nedokázal vyzrát na Svatopluka Kučeru a prohrál 1:3.

Ohlasy po utkání:

Martin Kačerovský: „Ve svých zápasech jsem měl smůlu. Myslím, že jsem hrál dobře, rozhodly detaily a jednotlivé míčky.“

Jan Dlabal: „Je to v pí…, takhle se do play off ani nedostaneme. Ztrácím STR body, nemám formu.“

Milan Matička: „Hra církvických mě nebaví, samé pinkání plné čopů. Proti nim mi to nejde.“

Libor Marián: „Škoda zápasu s Janem Kramářem, prohrát pětisetový zápas vždycky zamrzí. Po taktické stránce jsem věděl, co na soupeře hrát, ale nedokázal jsem to zrealizovat.“

Petr Huka: „Nerad střídám, zvlášť na poslední zápas. Než se člověk zahřeje, je po zápase. Ale přesto jsem Sváťu docela potrápil.“

Tím skončila pro hlízovské podzimní část sezony, další utkání odehrají 6.1.2024 v sobotu od 9 - ti hodin proti týmu TJ Církvice C.

PH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář