Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Sokol Čáslav E vs. SKK Hlízov A 20.1.2024

25. 1. 2024

Ve třináctém kole soutěže RP3 zajížděli hráči SKK Hlízov A k utkání do Čáslavi proti tamnímu TJ Sokol Čáslav E. V prvním utkání na podzim hraném v Hlízově tehdy domácí zvítězili a tak jim čáslavští měli co oplácet. Navíc to byl přímý souboj o třetí místo v tabulce. Domácí proto nastoupili v nejsilnější sestavě: Karel Faltým, Robert Mundil, Oleksandr Chychyrko a Michal Svoboda. Hosté přijeli v sestavě: Jan Dlabal, Martin Kačerovský, Milan Matička, Libor Marián a Petr Huka, který nastoupil jen do úvodní čtyřhry. Vítězství domácích v poměru 15 : 3 je jednoznačné, hosté neměli žádnou šanci a o třetí místo v tabulce přišli.

K úvodním čtyřhrám nastoupili za Hosty Martin Kačerovský s Liborem Mariánem proti Robertu Mundilovi a Karlu Faltýnovi a prohráli 1 : 3. Stejným výsledkem skončila i druhá čtyřhra, osvědčená dvojice Petr Huka a Milan Matička také prohrála 1 : 3, i když po vyrovnaném boji. Škoda promarněného vedení 9 : 7 ve třetím setu, který byl pro další vývoj utkání rozhodující.

Ve dvouhrách dokázal zvítězit Milan Matička po velkém obratu z 0 : 2 na 3 : 2 proti Karlu Faltýnovi a Jan Dlabal proti Oleksandru Chychyrkovi (také 3 : 2). Třetí bod získali hlízovští kontumací zápasu Michal Svoboda – Martin Kačerovský, když domácí hráč nenastoupil.

K vidění bylo několik dalších pětisetových bitev, ve kterých ale zvítězili domácí (Milan Matička – Michal Svoboda, Jan Dlabal – Michal Svoboda, Martin Kačerovský – Karel Faltýn).

I přes porážku ale mají hráči SKK Hlízov A zajištěnu účast v play off o postup do RP2, takže ve zbytku sezóny jde vlastně o to, kdo se s kým utká.

Pro zbytek sezony se budou muset hlízovští obejít bez Libora Mariána, který jde na operaci. Takže mu popřejme, ať vše dobře dopadne a brzy se za zelené stoly vrátí.

Ve čtrnáctém kole hraje A tým SKK v domácím prostředí proti TJ Sokol Čáslav F. Utkání se hraje v sobotu 3.2.2024 od devíti hod.

 

PH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář