Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov B vs. TJ Církvice B

7. 11. 2022

SKK Hlízov odehrál 5.11 domácí utkání z TJ Církvice B. Bohužel hráči Hlízova utkání vůbec nezvládli a zaslouženě prohráli 1:17 . Jediným hráčem který zaslouží pochválit je Vladimír Frinta jelikož jediný vybojoval pro domácí družstvo bod . Další borci Hlízova zahráli hluboko pod své možnosti . Alespoň pozitivem bylo že si mohl zahrát proti silnému soupeři Daniel Talanda . Přes počáteční nervozitu se  zápasy ze silnými soupeři popasoval  docela dobře . Zápasy domácích: Vladimír Frinta 1:3 Marian Martin  0:2 Josef Kačerovský st  0:4 Tomáš Kačírek 0:4 Daniel Talanda 0:2 .Obě čtyřhry skončili 0:3 pro TJ  Církvice B . Další zápas sehrají hráči Hlízova na půdě Uhlířských Janovi a to 8.11 od 19:00 .                    

 

Martin Marian : Jsem ze svého výkonu absolutně zklamaný , protože jsem jak ve čtyrhře tak v první dvouhře nezahrál  vůbec dobře , až  druhou dvouhru jsem zahrál  dobře bohužel jsem nezvládl koncovky jednotlivých setů .

Vladimír Frinta: Jsem ze sebou spokojený jelikož jsem jeden zápas vyhrál  a druhý  smolně prohrál , když  ve třetím setu za stavu 8:8 jsem smolně prohrál koncovku . Také jsem zjistil že proti silnému soupeři potřebuji vylepšit podání abych si podáním  pomohl dostat soupeře pod tlak. 

 
MM
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář