Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov B vs. TJ Sokol Uhl. Janovice D

10. 11. 2022

SKK Hlízov 8.11 odehrál venkovní utkání na stolech v Uhlířských Janovicích. Bohužel se borcům z Hlízova opět nedařilo a utrpělo  porážku 4:14 . Dvě vítězství vybojoval  Martin Marian v kterých splnil roli favorita . Další body přidali Josef Kačerovský st a Josef  Kačerovský ml . Vladimír Dytrych vyšel bodově naprázdno . Také obě čtyřhry hráči Hlízova prohráli  a to  Martin Marian , Vladimír Dytrych 1:3 ,Josef a Josef Kačerovský 0:3

 
Dytrych Vladimír : Hrál jsem jak č...k .
Josef Kačerovský ml : Jsem hodně frustrovaný že jsem nevyhrál více zápasů , protože jsem dva zápasy  dobře rozehrál , ale oba  v pěti setech prohrál . Alespoň že poslední zápas jsem dotáhl do vítězného konce což byla malá náplast na mé zklamání z mé hry. Martin Marian : O proti zápasu z Církvicemi jsem ze svým výkonem docela spokojen . Jenom mě trochu mrzí  zápas ve čtyřhře. Myslím že kdybychom zvládli koncovku čtvrtého setu tak bychom vyhráli . 
Josef Kačerovský st : Alespoň bod , ale štve mě že jsem prohrál v pěti setech ze Skalickým , který se pohyboval hůře než já .
Další zápas odehrajeme 26.11. 9:00 h na domácích stolech z družstvem Církvice C .  Prosím zvedněte zadky přijděte nás povzbudit !!!!   
 
MM
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář