Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní přebor mladšího žactva Zruč n/S 14.1.2023

16. 1. 2024

V neděli 14.1. se naši nově registrovaní hráči ADAM KAČEROVSKÝ a DANIEL DVOŘÁK zúčastnili Regionálního přeboru jednotlivců věkové kategorie U13 ve Zruči nad Sázavou. Šlo o jejich první odehraný turnaj ve kterém se mohli poměřit se zkušenějšími soupeři a kluci ve všech utkáních zdatně drželi krok. Turnaje se zúčastnilo celkem 18 dětí. Hráči byli rozděleny do 4 skupin, ze kterých postupovali vždy 2 nejlepší do finále A, ostatní se utkali o konečné umístění v pavouku finále B.

Naši chlapci bojovali ve skupině o každý bod a zápasy byly velmi vyrovnané, skóre se přelévalo ze strany na stranu, nicméně na postup do finále A to nestačilo. V následném finále B se rozhodovalo a konečném umístění a Daniel byl velmi blízko finálové účasti, která mu unikla jen velmi těsně v 5. rozhodujícím setu. Celkově se ve dvouhře umístil Daniel Dvořák na 11.místě a jeden z nejmladších účastníků Adam Kačerovský na 14.místě. Vítězem se stal domácí hráč Josef Langer, který ve finále porazil 3:0 Víta Malimánka z TJ Církvice.

Velkého úspěchu hráči SKK Hlízov dosáhli ve čtyřhře, ve které se umístili na krásném 4.místě. Za svůj výkon si zaslouženě odnesli medaile a diplomy.

SKC Zruč n. S. zorganizovalo povedený turnaj, zápasy probíhaly v rychlém sledu a každý hráč měl možnost odehrát spoustu zápasů. Chlapci nabrali první zkušenosti, měli možnost srovnání s ostatními a jsou správně motivováni se neustále posouvat a zlepšovat.

JK

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář