Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov B vs. TJ Sokol Malín E 20.1.2024

25. 1. 2024
Hlízovské mládí v akci. Béčko stolních tenistů podlehlo Malínu
 
Utkání 13. kola Regionálního přeboru 3. třídy Kutnohorska za sebou mají stolní tenisté hlízovského béčka. V souboji s E-týmem Sokola Malín šlo o speciální střetnutí, Hlízov do něj totiž vyslal hned trio mladíků, kteří si odbyli jedny ze svých prvních zápasů v soutěži. Konkrétně pro Dana Dvořáka a Šimona Karase šlo o absolutní debut, Adam Kačerovský pak navázal na dva odehrané zápasy ze souboje s Uhlířskými Janovicemi D. Ve čtyřhře mladé pušky doplnil Pepa Kačerovský ml. a ve dvouhrách pak Adam Procházka. Utkání nakonec skončilo výhrou Malína 14:4. 
 
Hosté z Malína se ujali ve již čtyřhrách, byť Šimon Karas s Pepou Kačerovským byli velmi blízko výhře, nakonec ale prohráli 2:3, když padli v pátém setu 11:13. 
 
Co se týče dvouher, tak za Hlízov všechny své zápasy vyhrál Adam Procházka a splnil tak papírové předpoklady. Byť se k němu nikdo z hlízovských nadějí bodově nepřidal, sehráli kluci moc pěkné a často i vyrovnané partie se svými soupeři z Malína. Dan Dvořák dokonce své poslední utkání dovedl až do pátého setu, ve kterém ale na protivníka nestačil. 
 
„Moc pěkné, svižné utkání. Na Danovi, Šimonovi a Adámkovi byla vidět veliká snaha a předvedli i několik hodně pěkných úderů, za které by se nemuseli stydět ani někteří kluci v našem áčku. Například když více jak metr za stolem došlo k vybrání smeče a trefení růžku stolu soupeře, který už předtím víceméně slavil získaný bod. Je dobře, že kluci nasbírali cenné zkušenosti. Na vrstevnících z Malína zároveň viděli, jak se mohou zlepšovat, a i to je pozitivní. Myslím, že nebude trvat dlouho a postupně se dočkají svých prvních soutěžních vítězství,“ řekl k zápasu Adam Procházka. 
 
Bilance hráčů Hlízova
Adam Procházka 4:0 (sety 12:1)
Daniel Dvořák 0:4 (sety 3:12)
Adam Kačerovský 0:4 (sety 1:12)
Šimon Karas 0:4 (sety 0:12)
AP
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář