Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. Hospůdka na Vinici 10.5.2024

20. 5. 2024

Je dobojováno! Šipkaři Hlízovského áčka mají za sebou poslední utkání sezony 2023/24, které zároveň snese přízvisko zápas sezony. V duelu s Hospůdkou na Vinici šlo totiž o přímý souboj o konečné třetí místo. Ten vyšel lépe Hlízovským, kteří zvítězili 14:4. Dosud nejúspěšnější sezonu tak Hlízov A zakončil na bedně.

Hlízovští, kterým stačil k jistotě třetí příčky zisk jednoho bodu, začali k vysněnému cíli směřovat hned od úvodu utkání. V prvním kole dvouher prohrál pouze Adam Procházka, a to s oslavenkyní Světlanou Kadeřábkovou. „Úplně jsem shořel na doublech. Tolik pokusů o dírku vedle... Škoda mluvit,“ mrzelo po souboji Adama. I přes jeho porážku ale Hlízov vedl 3:1, když Martin Hobža, Vláďa Dytrych i Radek Růžička své zápasy zvládli vítězně.

Po utkání s Radkem Růžičkou navíc ze souboje odstoupil nejlepší hráč hostů Tomáš Staněk, a to z důvodu zranění, které mu neumožňovalo podávat jeho standardní výkon. O to více stouply šance Hlízova na úspěch.

A domácí nenechali nic náhodě. Ve druhém kole dvouher zvítězili všichni čtyři Hlízovští, tedy postupně Radek Růžička, Martin Hobža, Adam Procházka i Vláďa Dytrych, a za stavu 7:1 se šlo na týmovky.

Ve čtyřhře zapsali první leg pro Hlízov Martin Hobža s Vláďou Dytrychem, aby o pár chvil později druhý rozhodující připsali Martin Marian s Tomášem Dytrychem. „Z toho mám obrovskou radost, že jsme s Tomášem vyhráli,“ těšilo Martina Mariana. A nejen jeho, ale celý tým.

V cricketu Adam Procházka s Vláďou Dytrychem na úvod zdolali Světlanu Kadeřábkovou s Danielem Koženým. Radek Růžička s Martinem Hobžou ale těsně podlehli Milanu Janečkovi s Lucií Miseciusovou. Rozhodl tak třetí cricket, ve kterém Adam s Vláďou nejen, že zvítězili, ale zároveň pečetili devátý bod pro Hlízov, který definitivně zajistil A-týmu SKK třetí místo – 9:1.

Hned v další dvouhře navíc Radek Růžička porazil Daniela Koženého a rozhodl tím o vítězství Hlízova. Na něm už nic nezměnily ani porážky střídajících Martina Mariana (se Světlanou Kadeřábkovou) a Tomáše Dytrycha (s Lucií Miseciusovou a Milanem Janečkem). Zbylé duely Adam Procházka, Radek Růžička a Martin Marian připsaly ještě na hlízovskou stranu a mohlo propuknout oslavné veselí po výhře 14:4.

„Máme za sebou dosud nejpovedenější sezonu. Za sebe chci všem z týmu moc poděkovat. Jednou byl nahoře ten, jindy zas někdo jiný, tedy až na Vláďu, ten byl nahoře celou sezonu :D :D :D, ale vždy jsme dokázali jeden za druhého zabojovat a trápícího člena nahradit. Výsledkem je krásné třetí místo, které nám všem udělalo velikou radost,“ shrnul Adam Procházka.

Bilance hráčů Hlízova v utkání proti Hospůdce na Vinici

Radek Růžička 4:0 (4x 133+)

Vláďa Dytrych 2:0 (3x 95+)

Martin Hobža 2:0 (2x 95+, 1x 133+)

Adam Procházka 3:1 (10x 95+)

Martin Marian 1:1 (3x 95+, 1x 133+)

Tomáš Dytrych 0:2 

AP

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář