Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlízovská pálka 14.9.2024

17. 9. 2024

SKK Hlízov 14.9.2024 pořádal již sedmý ročník turnaje družstev ve stolním tenisu . Turnaje se účastnilo na čtyřicet hráčů a hráček z  osmi týmů , kteří odehráli na devadesát zápasů . Nejšťastnějším týmem se stalo družstvo Sázavy, když  ve finále zdolalo obhájce titulu z Heřmanova Městce . V dramatickém finále, ve  kterém po čtyřech dvouhrách byl stav vyrovnaný 2:2 musela o vítězi rozhodnout až závěrečná čtyřhra . Ve čtyřhře drama pokračovalo takže rozhodovala až koncovka pátého setu . Hráči Heřmanova Městce Dušan Buchal , Olina Indruchová proti Jakubu Houdkovi s Miroslavem Srbou promarnili vedení  10:8 .  Za stavu 11:12 pro Sázavu Dušan Buchal  promáchl  své podání a daroval vítězství hráčům Sázavy , kteří se mohli radovat z prvního místa . Sázava nastoupila do turnaje ve složení týmu : Houdek Jakub , Žoha Michal , Srb Miroslav , Houdek Richard a Vidner Michal . 

   1. místo  TJ Kavalier Sázava 2. místo TJ Jiskra Heřmanův Městec 3.místo TJ Sokol Velký Osek 4. místo Sokol Malín 5. místo TJ Církvice 6. místo SKK Hlízov 7. místo TJ Sokol Býchory 8. místo SKK Hlízov B .
Turnaj měl letos zase hodně velkou kvalitu což ukázalo finále které mělo velkou úroveň i když hráči SKK Hlízov nebojovali o nejvyšší příčky tak nehráli vůbec špatně, také mě potěšilo že většině hráčů se turnaj líbil a už s předstihem říkali aby jsme s nimi počítali na další ročník což určitě potěší prohlásil k turnaji Martin Marian .
 Ještě poděkování všem kteří se na pořádání turnaje podíleli a samozřejmě také všem domácím hráčům kteří nejenže dobře reprezentovali ale i přispěli věcnými cenami, také poděkování Obecnímu Úřadu a samozřejmě také obsluze hospody díky níž nedošlo k dehydrataci  ani hladovění všech zúčastněných . 
 

Náhledy fotografií ze složky Hlízovská pálka 14.9.2024

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář