Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní liga Martina Fuchse 14.6.24 - SKK 1.

17. 6. 2024

Na stolech Olympie Kutná Hora odehráli hráči SKK Hlízov 1 druhé kolo Letní ligy Martina Fuchse . V prvním zápase nastoupili stolní tenisté SKK ve složení Marian Libor , Marian Martin a Dlabal Jan proti domácí Olympii , která nastoupila k zápasu v sestavě Hrčka Tomáš , Vaněk Jiří a Hurt Jan . První utkání odehrál Honza proti Tomáši Hrčkovi a začal zápas velice dobře když první dva sety vyhrál 11:9 a 11:8 . Další set Honza smolně prohrál  po boji  8:11 . Bohužel další dva sety už vybojoval soupeř kde se projevili jeho větší zkušenosti . Honza hrál opravdu velice dobře a jenom troch štěstí ve třetím setu ho stálo vítězství nad velice dobrým hráčem řekl k zápasu Martin . Druhý zápas hrál Libor proti favorizovanému Jiřím Vaňkovi  , který Liborovi nedal šanci a porazil Libora 0:3 . Do čtyřhry nastoupila dvojice Libor a Martin proti Jiřímu Vaňkovi a Janu Hurtovi .Čtyřhra pro hráče SKK nezačala vůbec dobře , protože hlavně Martin se pral ze svým příjmem takže první dva odehrané sety byli zcela v režii hráčů Olympie .Libor z Martinem ve třetím setu zlepšili příjem a trochu přitvrdily hru takže soupeř musel jejich náskok dotahovat což se soupeřům podařilo a ze štěstím zvládly  koncovku 11:13 a zvítězili 0:3 .  Martin poté vystřídal Libora proti Tomáši Hrčkovi z kterým prohrál jednoznačně 0:3 . Poslední utkání velice dobře hrající Honza odehrál proti Janu Hurtovi a podlehl mu po boji 1.3 . Porážka z Olympií 0:5 je docela krutá protože hlavně Honza hrál velice dobře a zasloužil by si bodovat jinak můj výkon byl špatný a mé příjmy šílený konstatoval Martin k zápasu .

Honza k zápasu :,,proti Hrčkovi jsem hrál velice  dobře škoda že jsem to nedotáhl do vítězného konce a z Honzou Hurtem chybělo trochu štěstíčka a klidu na pálce . 
Libor k utkání : ,, utkání z Vaňkem jsem se první dva sety nedostal do hry až ve třetím setu to bylo z mé strany tak jak bych si to představoval a ve čtyřhře nám vyšel až poslední set což je málo jinak Honza hrál velice dobře a jenom body za vítězství tomu chyběli 
 
Druhé utkání odehráli hráči SKK Hlízov 1 proti týmu Malínský Mix . Hlízov nastoupil do utkání v sestavě Marian Martin , Dlabal Jan a Marian Libor . Malínský Mix nasadil do zápasu Kateřinu Veverkovou , Daniela Růžičku a Bohumila Sosnovce . První zápas Martin nastoupil proti Veverkové a první dva sety doslova daroval soupeřce špatnými příjmy . Ve třetím setu už to ze stany Martina to bylo jiné káva a jak se dostal do hry už to byl vyrovnaný zápas . Bohužel Martin nezvládl koncovku třetího setu a prohrál set 15:17 a zápas 0:3 . Další skvělí zápas sehrál Honza z Danielem Růžičkou z kterým se tahal o každý míček a po obrovském boji porazil soupeře 3:1 po setech 9:11, 12:10, 13:11 , 14:12 . Ve čtyřhře Libor z Honzou získali pouze jeden set a podlehli dvojici Sosnovec , Růžička 1.3 . Čtyřhru soupeřům mohli Hlízováci trochu více zkomplikovat , ale chybělo trochu klidu na pálce a trochu méně špatných rozhodnutích řekl k čtyřhře Martin . Martin ve svém poslední zápase nastoupil proti Růžičkovi a podlehl soupeři 0:3 .Libor vystřídal Honzu a zápas z Kateřinou Veverkovou prohrál 0:3 . Přestože zápas skončil 0.3 pro soupeřku  tak Libor zápas odbojoval a nedal svoji kůži zadarmo , ale to na soupeřku bohužel nestačilo , protože nejen že hrála dobře také si hodně pomáhala prasátky takže Libor někdy kdy vybral jedno prasátko tak vzápětí přišlo další což bylo pro něj frustrující . SKK Hlízov 1 - Malínský Mix 1:4 .
 Martin k zápasu: ,,moje příjmy špatný takže od toho se odvíjí celá hra sem dnes ze sebe zklamaný " .
Honza k zápasu : ,, supr zápas z Růžičkou to byl veliký boj to jsem rád že jsem to dotáhl do vítězného konce ze svou hrou ve čtyřhře jsem taky spokojený " .
Libor k dvojutkání : ,, Honza dvojutkání odehrál velice dobře takle aktivně by měl hrát pořád . Martin se bohužel dnes hodně pral ze svým příjmem takže přicházel tím hodně o body . Můj  výkon bych hodnotil někdy jasno a někdy oblačno jinak gratulace soupeřům je vidět že máme na čem pracovat .
MM
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář