Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní liga Martina Fuchse 14.6.24 - SKK 2.

17. 6. 2024

Druhé kolo první části letní ligy Martina Fuchse postavilo proti týmu SKK Hlízov 2 týmy Církvice A a Čáslavi.

Petr Uher v sestavě se svým synem Ondřejem byl odpovědí na otázku, zda se hlízovským podaří zvítězit ještě v jednom utkání a zajistit si tak s předstihem boj ve skupině o 7. až 12-té místo celkového pořadí. Porážka 0 : 5 byla studenou sprchou po výborné hře před týdnem. Nejlepší zápas odehrál Petr Huka proti Ondřeji Uhrovi, ale ani vedení 2 : 0 na sety nestačilo. V pátém setu za stavu 8 : 8 zvládnul lépe koncovku Ondřej. Proti němu uhrál i jeden set Martin Kačerovský, který nastoupil ve všech utkáních. Ve čtyřhře neměla dvojice Petr Huka a Milan Matička šanci.

Stejný průběh mělo i utkání proti Čáslavi. Dvojice Jaroslav Šorejs a David Líska byla jednoznačně lepší a v utkání zvítězila 5 : 0. Jediný set dokázal uhrát Petr Huka proti Davidu Lískovi. Dobrý zápas odehrála dvojice Martin Kačerovský – Milan Matička ve čtyřhře.

Tím odehráli hlízovští své zápasy v první části soutěže. Zda se jim podaří postoupit do skupiny o 7. až 12-té místo rozhodnou utkání týmů Zbraslavic a Zruče nad Sázavou; oba mají zatím po dvou odehraných zápasech 0 bodů a před sebou vzájemný zápas.

Druhá část letní ligy začíná 2. 8.

PH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář