Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní liga Martina Fuchse 2.8.24 - SKK 1.

5. 8. 2024

Na stolech TJ Církvice se 2.8 od 18:00 h odehrála skupina Letní Ligy Martina Fuchse za účasti mužstev SKK Hlízov1 , Malínské naděje a  Zruče . Hráči SKK nastoupili v prvnímu utkání proti Malinským nadějím ve složení : Libor Marian , Martin Marian, Jan Dlabal a zvítězili 3:2 . První zápas obstaral Martin proti Vojtěchu Krištofovi a mladému hráči Malína podlehl  . Martinovi nestačilo vedení 2:1 na sety kdy ve čtvrtém a pátém setu hodně kazil a zaslouženě prohrál 2:3 . Do druhého zápasu nastoupil Libor a na druhé straně stolu stál další mladý hráč Malína Matěj Cihlář . Matěj proti Liborovi nastoupil zhurta a zaslouženě ovládl první set . Další dva sety byli v režii hráče SKK Libora  , který se dostal do vedení 2:1 na sety . Čtvrtý set po boji získal hráč Malína . Pátý set začal náporem hráče Cihláře , který se ujal vedení 6:0 ,ale Libor zápas nezabalil a vývoj setu otočil ve svůj prospěch a slavil vítězství 3:2 . Do čtyřhry nastoupili Martin Marian a Jan Dlabal proti dvojici Jirásek Zdeněk , Jakub Kalný . Dvojice Hlízova první set ovládla a zvítězila v něm 11:7 . Druhý a třetí set ovládli hráči Malína 11:8 a 11:9 . Ve čtvrtém setu byli hráči SKK jeden míček od porážky . Naštěstí soupeř svoji šanci nevyužil a Martin z Honzou set poté dotáhli k vítězství 12:10 . V pátém setu Hlízováci promarnili vedení už 6:2 kdy Martin zkazil čtyři podání a soupeř otočil set na 6:8 . Zbytek setu už byl v režií Martina a Honzy , kteří zvítězili 11:8 a 3:2 na sety . Honza v dalším zápase vystřídal Martina a nastoupil proti matadorovi Zdeňku Jiráskovi . V tomto zápase se projevili zkušenosti Jiráska a přesto že Honza bojoval na svého soupeře nestačil a podlehl mu 1:3 . Poslední zápas zcela ovládl Libor , který nedal Vojtěchu Krištofovi šanci a mladého soupeře porazil 3:0 . Splnili jsme roli favorita i když to byla velká dřina důležité bylo vítězství ve čtyřhře kde soupeř promarnil mečbol a také to že Libor nezabalil pátý set proti  Cihlářovi ve kterém už prohrával 0:6 jinak můj výkon ve dvouhře nebyl vůbec dobrý řekl k utkání Martin .

Libor k zápasu :,, jsem ze sebou hodně spokojený i když v prvním zápase to nebylo ono , ale druhá dvouhra se mě povedla a nepřipustil jsem si žádné komplikace". Honza k zápasu z Jiráskem :,,soupeř mi nesedl ale přesto jsem ho mohl porazit kdybych nekazil". 
 
Druhé utkání odehráli borci SKK Hlízov proti Zruči . Hlízováci do zápasu nastoupili ve složení : Libor Marian , Jan Dlabal , Martin Marian a soupeři podlehli 1:4 . Zápas zahájil Libor proti nadějnému hráči Zruče Josefu Langerovi a překvapivě měl Libor první dva sety zcela pod kontrolou a ovládl tyto sety 11:6a 11:7 . Ve třetím setu Libor začal skvěle a soupeři se vyrovnal i v dlouhých přestřelkách a zaslouženě vyhrával 6:0 . Bohužel  další fáze setu patřila soupeři ,který náskok Libora zcela zlikvidoval a srovnal stav na 6:6 . Od stavu 6:6 se set přeléval z jedné strany na druhou stranu až koncovka patřila našemu hráči takže zaslouženě Libor zvítězil 12:10 a3:0 na sety . Honza nestačil na Jandejska a podlehl soupeři 0:3 . Ve čtyřhře se představila dvojice bratří Marianových proti dvojici Zdeněk Jandejsek a Josef Langer . První set byl překvapivě vyrovnaný a až pár zkažených příjmů stálo hráče Hlízova set a proto prohra 7:11 . Druhý set byl drama až do posledního míčku a jenom troch smůly nás připravilo o vítězství v tomto setu takže soupeř zvítězil 12:10 .Třetí set byl také velký boj  bohužel naše porážka 8:11 a 0:3 na sety .Honza poté nestačil na Josefa Langera a podlehl mladému soupeři 0:3 . Martin vystřídal Libora a nastoupil proti hráči Zruče Jadejskovi , kterému podlehl 0:3 .Zápas ze Zručí skončil podle předpokladu akorát škoda že Honza neporazil Langera .Čtyřhru jsme  odehráli docela dobře bohužel jsme nedotáhli do vítězství některé koncovky jinak i čtyřhra mohla dopadnout jinak .  Moje vystoupení z  Jandejskem žádná sláva jelikož jsem špatně četl soupeřovo podání což je moje Achillova pata . Poslední set z Jandejskem  nepočítám tam se projevila obrovská arogance tohoto hráče . Radši prohraji z lepším soupeřem 1:11 než hrát z takto namyšleným a arogantním hráčem ,který je schopen svého soupeře zesměšňovat . Libor zahrál opravdu velice dobře a zaslouženě zvítězil . Libor k zápasu :,,z mou hrou jsem velice spokojený moje hra byla dobrá takhle bych si představoval hrát i proti lepším soupeřům abych dělal body až budeme hrát OP2 ". Hoza k svým utkáním :,,proti Jandejskovi mě to vůbec nebavilo proti Langerovi jsem hrál špatně .
 
Martin k celému dvojutkání :,,proti Malinským nadějím to byl veliký boj který jsme zvládli díky velice dobře hrajícímu Liborovy a šťastně vyhrané čtyrhře ve které byl soupeř míček od vítězství . Zruč byla dnes nad naše síly ale Honza kdyby potvrdil roli favorita proti  Langerovi a kdyby jsme se z bratrem ve čtyřhře vyvarovali zbytečných chyb tak jme Zruč mohli více potrápit . Jinak Libor z nás dnes v obou utkáních byl nejlepším hráčem . Nejlepším hráčem SKK Hlízov v Letní lize Martina Fuchse je zatím Libor Marian druhý Petr Huka a třetí Milan Matička . Další pokračování Letní Ligy je 16.8 od 18:00h v Církvicích .
MM
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář