Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní liga Martina Fuchse 2.8.24 - SKK 2.

5. 8. 2024

První kolo druhé části letní ligy Martina Fuchse postavilo proti týmu Hlízov 2 týmy Církvice B a Sionu Chlístovice. Utkání této části soutěže se hrají v Kutné Hoře na Olympii a do bojů mohou zasáhnout již jenom hráči, kteří odehráli v první čísti alespoň jeden zápas. Jedná se o utkání skupiny o 7 – 12-té místo, kam se hlízovští probojovali po první části soutěže.

Prvním soupeřem hráčů Hlízova 2 byl tým s krásným názvem Sion Chlístovice ve složení Soňa Podholová, Karel Brandejský a Luboš Novotný. Tým Hlízova tvořili Petr Huka, Milan Matička a Martin Kačerovský.

Soupeř byl lepší a zvítězil 5 : 0, i když zápasy byly zcela vyrovnané – zejména souboj Milana Matičky se Soňou Podholovou (2 : 3).

Ve druhém utkání byl soupeřem hlízovských tým Církvice B. hrající v sestavě: Tereza Uhrová, Kateřina Lísková, Jakub Líska a Pavel Křížek. Celkové skóre bylo 2 : 3 z pohledu hlízovských, když dva body získali už za rozhodnutého stavu Petr Huka vítězstvím 3 : 2 nad Terezou Uhrovou a Milan Matička přidal výhru 3 : 2 nad Pavlem Křížkem.

Výkon všech hráčů Hlízova byl velmi dobrý. Vyrovnané nebo vyhrané sety proti žebříčkově výše postaveným hráčům opět potvrzují vzrůstající výkonost našich hráčů.

Posledními soupeři budou týmy Zbraslavic a Uhlířských Janovic. Toto dvojutkání se hraje v pátek 30.8. opět na Olympii v Kutné Hoře od 18,30 hod.

 

PH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář