Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní liga Martina Fuchse 7.6.24 - SKK 1.

10. 6. 2024

V pátek 7.6 začala  Letní liga Martina Fuchse ve stolním tenisu do které se přihlásili dva týmy SKK Hlízov . Tým SKK 1 odehrál svoje první dvojutkání na stolech SKP Olympie Kutná Hora proti týmům Sion Chlístovice a Církvice B . SKK Hlízov nastoupil do tohoto dvojutkání v sestavě : Libor Marian , Martin Marian a Jan Dlabal . První zápas odehráli hráči Hlízova proti Sionu Chlístovice , kteří nastoupili v sestavě : Karel Brandejský , Luboš Novotný a Soňa Podholová . Honza v prvním zápase porazil Luboše Novotného 3:1 . Martin podlehl po boji Karlu Brandejskému 1:3 kdy ve čtvrtém setu promarnil několik setbolů a nakonec padl 12:14 . Do čtyřhry nastoupila dvojice Dlabal Jan , Marian Libor  proti Novotnému Luboši a Podholové Soně . První set zahájili hráči SKK skvěle a ujali se vedení 8:4 bohužel poté začali zbytečně chybovat a tento úvodní set prohráli . Druhý set Honza z Liborem po boji vyhráli . Bohužel další dva sety borci Hlízova nezvládli a hlavně ve čtvrtém setu se Libor nedokázal vypořádat s podáním Novotného kdy pět podání soupeře končilo z pálky Libora buď v síťce nebo mimo stůl což byla veliká škoda , protože jinak to byl vyrovnaný zápas proto prohra 1:3 . Honza v dalším zápase nestačil na Brandejského a podlehl 0:3 , kdy vzoroval soupeři pouze v prvním setu , který nakonec prohrál 10:12 . Martin nastoupil proti favorizované Podholové Soňě , která má asi o 400 bodů větší elo takže to měla být jednoznačná záležitost . Nakonec tento zápas byl obrovsky dramatický až do pátého setu ve kterém Martin promarnil tři mečboly a podlehl soupeřce v rozhodující setu 11:13  . SKK Hlízov nakonec Sionu Chlístovice podlehl 1:4 .  Bohužel výsledek zápasu je jednoznačný , ale zápas mohl skončit úplně jinak kdybychom využili své příležitosti a někdy nedělali triviální chyby prohlásil k utkání Marian Martin .

Libor k čtyřhře :,, za mě zklamání první set jsme měli dotáhnout do vítězného konce a čtvrtý set moje špatné příjmy nás stáli bojovat o možnost na vítězství v setu a možná i v celé čtyrhře" . 
Honza k zápasu :,, je  škoda té čtyřhry kde jsme mohli zvítězit jinak jsem spokojený z vítězstvím nad Novotným" .
Martin k utkání :z moji  hrou jsem hodně spokojený protože jsem dal zabrat lepším hráčům než jsem já . Bohužel jak z Brandejským kde jsem nevyužil několik setbolů ve čtvrtém setu tak Podholovou z kterou jsem neproměnil tři mečboly mě docela štvou. Jinak v zápase se nemáme za co  stydět a utkání mohlo skončit klidně opačně samozřejmě gratulace soupeři k vítězství .     
 

Druhé utkání sehráli Hlízovští proti týmu Církvice B . SKK 1 nastoupili v sestavě : Marian Libor , Dlabal Jan a Marian Martin proti Církvicím  B ve složení : Líska Jakub , Uhrová Tereza , Lísková Kateřina a Křížek Pavel . První utkání sehrál Honza proti Uhrové Tereze . Bohužel Honzovi tento zápas vůbec nesedl a zaslouženě prohrál 0:3 . Libor ve svém prvním zápase nastoupil proti Lískovi Jakubovi hodně aktivně a ujal se vedení 6:1 , ale postupem času začal kupit nevynucené chyby a spěchat na údery takže první set nakonec prohrál . Další dva sety už byly v režii soupeře , který nakonec zvítězil 3:0 . Do čtyřhry hráči SKK 1 nastoupili v sestavě Marian Libor , Marian Martin proti Lískové Kateřině a Lískovi Jakubovi . Po prohraném prvním setu se Libor z Martinem ve druhé setu zvedli a druhy set vybojovali pro sebe a vyrovnali stav zápasu na 1:1 . Další dva sety opanovali soupeři a zvítězili ve čtyřhře 3:1 . Další utkání odehrál Libor proti Uhrové Tereze a podlehl soupeřce 0:3 . Dělal jsem body jak za sebe tak za soupeřku prohlásil Libor k zápasu . Dlabala Honzu na poslední zápas vystřídal Marian Martin , který nastoupil proti Křížkovi Pavlovi . Martin po obrovském boji kdy v první čtyřech setech rozhodovali až koncovky jednotlivých setů padl z Krížkem až v pátém rozhodujícím setu . Gratuluji Pavlovi k vítězství bohužel své mečboly jsem nevyužil a prohrál řekl Martin k utkání . Církvice B porazili SKK 1  5:0 . Bohužel zápas skončil naši zaslouženou porážkou jedinou nadějí na bodoví zisk bylo moje utkání z Křížkem  a trochu i čtyřhra jinak další tři dvouhry byly jednoznačně pro soupeře  prohlásil k zápasu Martin .

Honza k zápasu : ,, utkání  mi s Terezou vůbec nesedlo tak snad příště" .  
Libor k zápasu :,, ze svého výkonů jsem docela zklamaný  strašně spěchám na údery proto dělám zbytečně body za soupeře a nejenom za sebe" .  
 
Libor k dvojutkání : ,, ze zápasu ze Sionem trochu zklamání tam se mohlo bodovat protože jak čtyřhru z Honzou , kterou jsme mohli dotáhnout do vítězného konce tak zápas Martina z Podholovou ve kterém mohl zvítězit bohužel neproměnil ani jeden ze tří mečbolů a také zápas Martina z Brandejským  mohl skonči jiným výsledkem kdyby Martin proměnil své setboly a nekazil své příjmy . Druhý zápas byl jednoznačný jen Martin mohl bodovat proti Křížkovi . Jinak Martin překvapivě náš nejlepší hráč škoda těch koncovek .
MM         
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář